Friday, December 19, 2008

002 - ~my scuk date~

my stomach felling unwell...everyone preparing to solat jumaat..i bz treating my illness stomach..revisit toilet for 999th times...owh..so siot..

im lucky becouse today,pak imam make the rakaah become longer than usually..
after solat..i back to my dorm n take my new shoes..very excited to meet Dia..huhuh..macam bese..my stomach should be fully fill..


after makan..nak p kuar r ni..lalu ikut masjid..mak guard yg dibenci oleh sesiapa shj i2 ade..tp babyfa punyer pasal...bantai jer r..fuh..2nd luck...lepas dgn mudah..Dia dah msg bising2 pasal lambat..

im not late..last night,when i tell her to meet after solat jumaat,she just ok but ni bising2 lak

mase mula2 jumpa kat kl sentral..she look nice with her smile..
geraklah kami ke times square..

mase nak tgk wayang tu la segala2nye start..
on the que..when i ask her to choose a movie to watch..she asyik kira masa je..takut lewat nak g umah pakcik..
aku pn cancel la tgk movie..ajak dia p jln2..masa tu dia dah bad mood..asyk salahkan aku pasal lambat..

eh..aku lambat pasal solat jumaat..bukannye aku wat something wrong..2 pn nak marah..lain la if she tell me early..when i tell her nak jmp after solat jmaat..
if i really2 did the mistake..aku boleh je apologise..tp dah mmg aku x buat salah..
2 pn aku try pujuk..
dah 2 dia lak xhbis2 cakap nak balik..eh.dah la td salahkan aku sbb lambat n becouse im late we just can meet just kejap je..dah tau jumpa kjap je...so enjoy je la..ni ajak balik..bengang gle aku..biar la kjap pn asalkan jumpa..betul x?

aku dah geram gle..xhabis2 ngan keras kpala dia..aku plg x suka lau ble ajak aku jmp ,aku cancelkan smua program aku..member baik aku yg nak fly ajak aku pn aku tolak..dia sng2 je wat g2..wat mcm aku ni sampah..come on la..
tp aku hantar gak dia sampai kl sentral..aku try gak cool kan dia..uoh..sia2 jer..sampai la last 2..aku mmg xdapat tahan..tuhan jer tau..sampai last tu pn dia msh sakitkn hati aku..aku btl2 kechiwa..
aku xpernah dihargai..even awek aku sndiri pn..


love..today i really sure that love n life is connect each other..
what you fell in love,u also feel it in ur life.
aku frust,this is the most dissapointed date..
dissapointed with myself,my love,n my date..


that is not all of today's scuk story of me..i've filted it..
mybe next time..it will be completly post.. see ya~

3 Responses:

ainaa.leogirl said...

huhu.........
saba2........
girl mmg camtoo kekadang......huhu...

milimilo said...

hey pesa..bese la tuh date xmnjadi kdg2..tp lg byk manisnye kn drpd skt ht?mrh2 sket tuh biase la..hepy alwiz wf ur babyfa..hak3..geli lak ku pgl cik pah babyfa =)

beyonddelife said...

mili..pe yg geli2..siot toll

Post a Comment