Saturday, January 10, 2009

iSh..Aku bosan gle duk uia weekend2 gni,,aku nak kluar tp ade yg menghalang..sbb aku ader tmujanji ngn toilet..every 20minute aku msti g lawat toilet..
smalam ade demo smpena palestin dserang..tp aku mizz..org len berkumpul kat Amf ,yp aku g cafe..huhuhu..
sbnrnye aku rindu kat ifa..lame tul xjumpa..
lambatnye 13hbln..nak g jumpa dia..
aku rndu wei..
aku nk Bg hadiah..tp xtau nk bg per...Bg la Cdgn....

emm..
buat kawan aku yg sorg tu..
aku nak nsht skit..
pape pn yg kita nak..dont hoping too much..makin tinggi harapan..makin sakit bila jatuh..
tp aku doakan yg terbaik utk dia...

buat mase skrg ni..aku xleh nak online sekerap dulu(dulu pn xkerap)..sbb laptop ku ader prob..aku sdih wei..nnt cuti taun balu cina ni aku nak g check problem nyer..

3 Responses:

ainaa.leogirl said...

pe kte bgi ifa teddy bear....
tp confirm pesa penah bgi kan....
tp bagi la yg len dri pesa bgii dloo...
tedy bear kan byk jenis....
klu ifa x nak bgi ainaa ae....
hehe...^^

milimilo said...

sape kwn ko yg sorg tu?

beyonddelife said...

xleh gtau saper...huhuhu..smua org kot

Post a Comment